sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Riimi-poika ja tyhjä pentula

Niin lähti viimeinen Ottomaani, Riimi, kotimatkalleen Joensuuhun. Olen nyt luonut Ottomaaneille oman sivun sivuillemme. Osalle porukkaa en ole vielä tehnyt omaa sivua mutta teen ne heti, kun saan tietooni uudet kutsumanimet.


Näin lopuksi tahdon kiittää kaikkia blogini lukijoita mukana elämisestä. Tämä projekti on ollut hyvin antoisa mutta tämä on vasta alkua. Jatkossa Ottomaaneista voitte lukea meidän omilta sivuilta, vaikkakin tämä blogi jää elämään tänne bittiavaruuteen. Ennen blogin "sulkemista" laitan kuitenkin yhden kuvan Mököstä (Amazeme Mesmeric Speed), joka noutaa metalliesinettä. Tiedoksi muillekin pennunomistajille, että Ottomaanit ovat olleet kovin hanakkaita metallin jyrsijöitä. Tokouraa suunnitteleville tämä on luonnollisesti hyvä asia. Tätä halukkuutta olisi kuitenkin hyvä pitää yllä esim. erilaisilla metallisilla esineillä lattialla kuten lusikoilla yms., jos varsinaista metallinoutokapulaa ei talosta löydy.


Rapsutuksia ja pusuja koko porukalle! Rakastan teitä kaikkia! Myös Nämppä-äiti ja isosiskot lähettävät terveisiä.

4 kommenttia:

  1. Isot kiitokset Marjolle upeasta blogista! On ollut jännää seurata alusta loppuun tätä prosessia. Toivottavasti vielä joskus tulee uusi blogi ja pääsen pikkuisia taas tapailemaan kuvien merkeissä =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sinulle blogistasi, ollaan luettu päivittäin :)

    Seuraavaa pentuetta ja blogia odotellen :)

    -aino ja sam

    VastaaPoista
  3. Kiitos Marjo blogista, olen tiiviisti pentulan tapahtumia seurannut. Harmi, että on tekemistä ollut niin paljon, etten ehtinyt pentusia palluttelemaan.

    -Anne

    VastaaPoista
  4. Niin, kiitos blogista. Tulen täällä Amazemen sivuilla aktiivisesti vielä käymään, ja oletettavasti seuraavaa blogia kommentoimaan:)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.