lauantai 2. huhtikuuta 2011

Ja talo tyhjenee...

On tämä rankkaa, vaikka tietää, etteivät Ottomaanit voisi saada parempia koteja. Täällä kotona ei ole enää kuin Riimi. Eilen matkaan lähtivät Rytmi ja Maestro. Rytmi jää Rytmiksi mutta Maestron, Bluesin ja Biitin nimet selviävät tässä piakkoin. Rytmi laittoi viestiä Tampereelta, että siellä hänellä oli ihan ikioma "super" eli Superin sisko, Theba on päässyt Rytmi-tyttöstä leikittämään.

4 kommenttia:

  1. Näin ne sitten lähtevät, muistuu selvästi mieleen miltä tuntui, kun omien koirien viimoinen pentu kotoa maailmalle lähti, vaikka tosiaan parempaa kotia ei sillekään olisi voinut löytyä.
    Täällä odotan jo jännityksellä Bluesin kutsumanimeä ja sitä, minne päin poika oikein onkaan lähtenyt. Ja kaikki toiveet ja ajatukset kohdistuvat parin viikon päähän Lahteen ja sieltä toivottavasti vuodelle 2012. (:

    VastaaPoista
  2. Onpas ollut mukava taas seurailla Amazeme-pentujen elämän alkuhetkiä tämän blogin kautta :) Kiitos Marjo, kun otit minut hienosti vastaan viime kesänä Kiian pentueen tiimoilta ja ilmoitit Kukan pennuista jne. vaikka en omaani vielä silloin saanutkaan. Tuollaisia kasvattajia saisi olla enemmänkin. Nyt meillä on kuitenkin pikkuinen Misti Borderluck's-kennelistä, joten kaikki meni lopulta parhain päin :) Mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
  3. Sinne ne Ottomaanit nyt matkasivat. Täälläkin innokkaana odottelen pentujen uusia nimiä. On ollut mahtavaa seurata tätä blogia, ja nyt on pakko tunnustaa että minusta on tullut oikea Amazeme-fani:) Tässä sitten kyttäillään seuraavaa blogia, milloin se ikinä sitten tuleekin...

    Mutta vielä kerran: Hyvää matkaa Ottomaanit!
    Ja Riimille vielä pusu...

    VastaaPoista
  4. Kiitos mukana elämisestä! Ja onnea Emmille Mististä! Nätti tyttö on... ja vieläpä sukulaisia Ottomaaneille - siskopuolen tyttö - vai miten se nyt meni.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.