perjantai 11. helmikuuta 2011

5. vrk

Elo pentulassa on kovin tasaista. Pennut syövät, nukkuvat, vaihtavat paikkaa äänellen kuin undulaatit, taas syövät, nukkuvat ja samaa rataa jatkuu tunnista toiseen. Nämpällä alkaa jälkisupistukset jo helpottaa. Lämpö on ollut 38,5 asteen kieppeillä. Edelleen Nämppä suostuu (ei toki tarvitsekaan) käymään vain pikaisesti tarpeillaan ja palaa sitten taas pienokaistensa luo.

Painot olivat nousseet huimasti keskiviikon ja torstain välisessä punnituksessa. Meidän prinsessa oli nostattanut painoaa huimat 98 grammaa! Kirka painaa edelleen eniten (723 g) mutta Blues on kovasti kirinyt ja painoi tämän illan punnituksessa jo 687 grammaa. Kolmanneksi painavin on Biitti 674 gramman painollaan ja neljänneksi sijoittuu tässä kisassa vielä toistaiseksi Maestro 630 grammallaan. Häntäpään pennut, Rytmi ja Riimi, nostattavat painojaan tasaiseen tahtiin (eilistä Rytmin pyrähdystä lukuun ottamatta). Tämän illan punnituksessa Rytmi painoi 602 grammaa ja Riimi 557 grammaa. Viikossa nämä vesselit taitavat tuplata syntymäpainonsa, jos kasvu jatkuu samaa tahtia.

Hyvitykseksi eilisestä hiljaisuudesta laitan vielä muutaman kuvan tältä illalta. PS. Löydät lisää kuvia pentujen omissa kansioissa.

Lapsukaiset aterialla - vielä kaikki sulassa sovussa



kunnes alkaa paikkojen vaihto...


Rytmi pissatusvuorossa


Riimi ruokailun jälkeen


Biitti raukeana


Sama mies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.