keskiviikko 9. helmikuuta 2011

3. vrk - Punnitus

Kaikilla pennuilla on paino noussut hyvin tasaisesti. Painonnousu on keskimäärin 50 grammaa. Riimin paino oli noussut 44 grammaa ja Maestron 66 grammaa. Muiden painot olivat nousseet jotain tältä väliltä. Katsoin tuossa Nämpän ja Jarren eli tuttavallisemmin Jarrukoiden painoja saman ikäisenä ja kyllähän ne hieman kalpenevat näiden rinnalla, vaikka myös Jarrukat olivat pentueena hyvin tasapainoinen ja vahva pentue kauttaaltaan. Tosin Jarrukat ovat poikamaisesta nimestään huolimatta Ottomaanien vastakohta. Pentueessa oli viisi tyttöä ja yksi poika, joten myös syntymäpainot olivat pienempiä kuin Ottomaaneilla. Pentueen ainoa poika, Ekku, painoi syntyessään 347 grammaa ja kolmannen päivän illalla 460 grammaa.

Ottomaaneista Kirka painoi tämän illan punnituksessa karva alle 600 grammaa. Kirkasta seuraavaksi painavin poika oli tänä iltana Biitti, joka onkin kirinyt huimaa tahtia eilisestä lähtien. Kolmanneksi painavin poika on Blues, jonka paino tänä iltana oli 538 grammaa. Bluesin perään tulikin heti sitten Maestro 507 grammallaan. Häntäpään sijat ottivat Rytmi (464 grammaa) ja meidän pieni Riimi (449 grammaa). Jarrukka-tytöistä kolmannen päivän iltana painoi eniten Super, joka painoi silloin 438 grammaa.

Nämppä on kiireisesti käynyt tänään ulkona pariin otteeseen. Pääosin tarpeet tehdään takapihalle. Vatsa toimii kuitenkin taas normaalisti. Ruokaa menee nyt noin 9 dl/päivässä. Syötän Nämpälle Royal Caninin Medium Starteria. Karva on jo nyt alkanut tippua. Saattaa rouva olla aika karmea näky, kunhan pääsemme luovutusikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.