tiistai 29. maaliskuuta 2011

Niisk ja nyyh

Enää kaksi päivää ja ensimmäinen vaavi lähtee omaan kotiinsa. Ensimmäisenä lähtijänä on Kirka. Muut seuraavat tasaiseen tahtiin perässä. Riimi ilahduttaakin meitä iloisella seurallaan sunnuntaihin saakka. Sain eilen "noottia" siitä, etten ollut mitään maininnut eläinlääkärissä käynnistämme. Pahoittelen. Pääsi siinä kaikessa tohinassa unohtumaan. Tiedoksi siis kaikille, että näkimet ovat kunnossa, eikä sieltä mitään muutakaan yllättävää löytynyt. Jokainen pennunottaja saa itselleen todistuksen eläinlääkärin tarkastuksesta. Tänään vielä yksi satsi matokuuria, niin sitten on taas koko porukka madotettu kolmatta kertaa. Olen nyt pitänyt pennuilla pantaa päivisin. Vielähän tuo tuntuu raasuja kutittavan mutta eiköhän nuo kohta siihen ala tottua. Muuten meno ja meininki sen ku vaan kiihtyy pentulassa. Nämä pennut tykkäävät kasvattajan onneksi lattialistojen sijasta repiä pissapapereita. Täystuho-silppurit.

6 kommenttia:

  1. Hyvää kannattaa odottaa, Riimi! :) t. Mari

    VastaaPoista
  2. No voi, nyt ne sitten lähtevät... Tuntuu että tätä blogia olisi seurannut vasta viikon:(
    Hyvää matkaa Riimipien<3!

    VastaaPoista
  3. Ihana on ollut seurata pentublogia. Pentulan kuulumiset on vähän helpottaneet odottamisen tuskaa ja viikot on menneet nopeasti. Nyt voi jo laskea öitä, milloin karvapalleron saa kotiin <3
    -Jaana J-

    VastaaPoista
  4. sama täällä on ollu tosi kiva seurata blogia ja nähä kuvia tässä ootellessa. on päässy itekki kivasti tän kautta mukaan näinäki viikkoina pentujen "maailmaan" :)nyt tuntuu, että nää viimeset päivät ne vasta odotusta onki ;)
    t.taru

    VastaaPoista
  5. Aika kulkee aivan liian nopeasti! Helposti näyttää vierähtävän useampi viikko, ja jotenkin haikea olo tässä tulee, kun blogin kanssa on elellyt pari kuukautta. Ja Blueskin on kauempana kuin aiemmin, vaikka eihän sitä tietenkään tiedä minne päin maailmaa poika muuttaa. (:

    Yhteisesti hyviä jatkoja koko poppoolle ja pennuille erityisesti!

    VastaaPoista
  6. Arja lähettelee kaikille pennuille touhukasta elämänvaihdetta uusissa kodeissa ja haluaa olla mukana kuulemassa kuis menee. On ollut mukava tehdä yhteistyötä Marjon kanssa ja lähtökohdat ovat pennuilla kyllä loistavat. Kaikille onnea ja olkaa rohkeasti yhteyksissä minuunkin. Arja ja Otto isukki ja Soolo

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.